EVENT


Smaka på Täby 27-28 oktober

 

Smaka på Täby 27-28 oktober


Välkommen till extra smakrika dagar med provsmakning från några av våra 35 restauranger och kaféer. Som kundklubbsmedlem bjuder vi in dig till att upptäcka vårt breda restaurangutbud men även upplevelsepaket, då vi bjuder på filmäventyr för hela familjen på Inomhustorget. Passa även på att fånga ett erbjudande:

 

Under Smaka på Täby finns följande restauranger representerade:

 

 

Asian BBQ

Asian BBQ Bistro är en asiatisk restaurang som bjuder på en matupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du är ute efter en affärslunch, en romantisk middag eller bara en drink efter en hektisk dag så kommer Asian BBQ Bistro uppfylla dina behov.

Läs mer på www.asianbbqbistro.se

 


CaliBurger

Hamburgerkedjan som har sitt ursprung i Kalifornien: Här skapas hamburgarna plats med malet kött bestående av 80% svensk högrev och 20% svensk bringa. Välkomna till CaliBurger för att njuta av en riktig burgare. 

Läs mer på www.caliburger.com

 
Melanders


På menyn finner du alltid ett brett sortiment av färsk fisk, skaldjur men också färdiglagade take-away-rätter som ugnsbakad lax fylld med murklor och pilgrimsmusslor och mycket annat från havet och skogen.

Läs mer på www.melanders.seTGI Fridays


Amerikansk Casual Dining som erbjuder autentisk amerikansk mat med legendariska drinkar som serveras med Fridays personliga service stil. Att samla människor för att socialisera och fira känslan av fredag hela veckan är kärnan i Fridays varumärke, In Here it’s always Friday.

Läs mer på www.fridays.se

 


The Public Beer Café

Här visas de bästa och största sporthändelserna, showerna och events. Vår 16 meter långa bar står redo med 32 tappar. Det spelar ingen roll om du kommer ensam, tar med dig hela kompisgänget eller alla dina arbetskamrater för en trevlig stund hos oss. .

Läs mer på: www.beercafe.se

 Vapiano

Upplev äkta italiensk mat tillagad framför dina ögon! Alla rätter lagas med färska råvaror, noga utvalda efter säsong. Du har också möjlighet att bestämma dina favorit ingredienser under tillagningen.

Läs mer på www.vapiano.se

 

Lakrids

Vi kommer att lära världen att älska lakrits.Alla våra produkter är gjorda av naturliga ingredienser, och ingen innehåller gluten eftersom vi gör dem från rismjöl. Sist men inte minst har vi lagt till mycket kärlek. Vi ser fram emot att ge dig en smak av den svarta magiken. Men akta dig. Det kan vara mycket beroendeframkallande.

Läs mer på: www.lakrids.nu


Dunkin Donuts

Många som har varit på resande fot – framför allt i USA – känner igen oss för våra supergoda Donuts och vårt kvalitetskaffe. Hos oss finns något för alla – oavsett om du vill unna dig en extra god frukost, en lätt och snabb lunch eller en mysig fikastund.

Läs mer på: www.dunkindonuts.se

 Lookbook från Unexpected Fall Fashion - 29 sep - 1 okt

 

 


Unexpected Fall Fashion - 29 sep - 1 okt

Unexpected Fall Fashion i Täby Centrum 28 sep - 1 okt


Kom och inspireras av det senaste höstmodet!

Vi bjuder in till fullspäckade dagar med en stor dos inspiration, modevisning samt möten med Sveriges modeprofiler; Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta. Vi kommer också att erbjuda alla nya och befintliga Täby Centrums kundklubbsmedlemmar att ta del av höstens bästa erbjudanden från våra butiker. 

 

Evenenmangsprogram:

28 sep kl. 20 - 22: Shoppingkväll för Täby C medlemmar
29 sep kl. 10 - 20: Inspireras av höstens looks utvalda av Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta
30 sep kl. 12 och kl. 14: Modevisningar kl. 12 och 14, goodiebags och möten med Sveriges modeprofiler; Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta. Till varje modevisning finns det 50 VIP-platser för lojalitetsmedlemmar.

Bli medlem idag och få en lyxig goodiebag! Observera att det finns ett begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller. 

 
Välkommen!

 

 


Shoppingkväll 28 september kl. 20-22


Shoppingkväll 28 september kl. 20-22I samband med att Unexpected Fall Fashion startar den 28 september kickstartar vi med en shoppingkväll samma dag kl. 20-22.

Vi förlänger alltså öppettiderna med två timmar och bjuder på skön stämning med DJ på plats. För dig som medlem i vår kundklubb kommer vi även bjuda på bubbel, snittar och att dela ut vårt erbjudandehäfte med fina erbjudanden från våra hyresgäster i centrum. Sephora kommer även att bjuds på mini makeovers i deras butik mellan kl. 20-22 under denna kväll. 

Bli medlem idag.


Välkommen!

 Familjedagar - 
22 september


Familjedagar den 22 septemberTäby Centrum bjuder in alla barn till en rolig och härlig dagsaktivitet. Den 22 september mellan kl.10-20 på Inomhustorget kommer vi att ha filmvisning där vi bjuder på popcorn. Det kommer även finnas möjlighet till ansiktsmålning och på plats är även en orkester för att höja stämningen.

Varmt välkommen till Täby Centrums barndagar!


Välkommen!

 


Grand opening Thernlunds - 21 september

 

Grand opening Thernlunds 21 september


Varmt välkommen att ta del av höstens favoriter och passa på att rusta upp garderoben.

Kl. 08.00-10.00 - Frukostshopping för dig som är medlem i Täby Centrums kundklubb. 
Kl. 10.00 - Thernlunds öppnar!
Kl. 10.00-14.00 - Modeller visar höstens trender och looks från Thernlunds

Under hela helgen kommer alla kunder att få ta del av Thernlunds öppningserbjudande om 20% på valfri vara till ordinarie pris. Om du inte redan är medlem, så kan du enkelt bli medlem här.


Välkommen!

 


 

 

TILL TOPPEN AV SIDAN