Jobba i Täby Centrum


Flexibel deltidspersonal

Deltid

Vi söker nu en till person till vårt härliga team i Täby Centrum. Tjänsten är på en dag i veckan + extra vid behov. Du ska kunna jobba dag, kväll och helg samt hoppa in på relativt kort varsel. Det är viktigt att du är en person som kan ta egna initiativ och inte är rädd för att bemöta kunder.

Det är meriterande om du jobbat i butik tidigare, men inget krav.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till taaby@molo.com.Vi söker butikschef

Heltid

Kidsbrandstore.se är nordens största ungdomsbutik på nätet med försäljning av premiumkläder från varumärken som Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger mfl. 1 september öppnade vi våran 1a fysiska multibrandstore i Täby centrum där 15-20 varumärken säljs.
Butiken är en omnikanallösning där man kan handla från hela sortimentet som finns på hemsidan samt det man ser i butiken, via vanlig försäljning över disk samt via touchskärmar i butiken.

Vi söker dig:

- Försäljningssorienterad, effektiv och självständig och driven
- Erfarenhet av detaljhandel, ledarskap, försäljning och drift av butik
- Resultatorienterad och med grundläggande förståelse för ekonomi
- Förmåga att bygga upp en försäljningskultur och motivera personal
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- vara organiserad och noggrann
- Vi ställer höga krav på service, hög grad av social kompetens, hantera kunder och personal

Vi erbjuder dig ett spännande arbete hos Nordens största butik för ungdomar. Karriärmöjligheterna är goda då bolaget under kommande år fortsätter att växa med ytterligare butiker och tjänster.

Skicka din ansökan till: david.torn@kidsbrandstore.se
Skriv ansökan Täby i ämnesraden.


Ny personal sökes!

Deltid

Vi på Change Lingerie söker en trevlig, ambitiös och utåtriktad säljare till vår butik i Täby Centrum. Tjänsten gäller ca 5 timmar i veckan, December 2016 och framåt. Hos Change Lingerie värderar vi service, och vi vill alltid hjälpa våra kunder att hitta de perfekta underkläderna för deras unika behov. Tidigare erfarenhet av försäljning ses som stort plus! Bli en del av vårt glada gäng, lämna ditt CV + personligt brev direkt till butiken, eller mejla oss på taby@change.com.


Ateljé Son söker säljare

Heltid/Deltid

Vi söker en säljare till vår butik i Täby centrum. Tidigare erfarenhet inom smyckesförsäljning är meriterande. Tillträde omgående.

Maila gärna CV och ett personligt brev: hej@ateljeson.se


Extrapersonal

Deltid

Vi söker nu extra personal till främst vår butik i Täby centrum . Vi söker en framåt person som inte är rädd att utmana sig själv men också har ett intresse för mode. Tjänsten är extra och du behöver därför vara beredd på att jobba helger och kvällar.

Är du intresserad att bli en del i vårt team maila då ditt cv och berätta varför du tror du skulle passa hos oss till Bc.tcs@sainttropez.com.

TILL TOPPEN AV SIDAN