Jobba i Täby Centrum


Lindt & Sprüngli i Täby Centrum söker butiksäljare

Deltid

Som säljare är du oftast våra besökares första kontakt med företaget. Du vägleder dem genom deras besök hos oss på Lindt, med ett engagemang om att ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga! Arbetsområden, varuhantering, kundservice, försäljning, kassaarbete och varuvisning.

Vi söker dig som: Kan ta eget ansvar och vill arbeta som säljare. Är ordningsam och har lätt för att prioritera. Kan arbeta oregelbundna tider; både kvällar och helger och har möjlighet att komma in med kort varsel. Gymnasieutbildning gärna inom handel. Arbetslivserfarenhet från butik. Flexibel, stresstålig och trivas att arbeta i högt tempo. Svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska (på grund av mycket kundkontakter i arbetet).

Deltid 20 timmar/vecka
Tillträde 2017-03-01

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-02-20
Ansökan kan skickas till e-postadress: ilannemyr@lindt.com

Kontakt
Butikschef Ina Lannemyr tel: 070-465 87 95


Flexibel deltidspersonal

Deltid

Vi söker nu en till person till vårt härliga team i Täby Centrum. Tjänsten är på en dag i veckan + extra vid behov. Du ska kunna jobba dag, kväll och helg samt hoppa in på relativt kort varsel. Det är viktigt att du är en person som kan ta egna initiativ och inte är rädd för att bemöta kunder.

Det är meriterande om du jobbat i butik tidigare, men inget krav.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till taaby@molo.com.


TILL TOPPEN AV SIDAN