Nespresso

020-045 66 00

Öppet idag Från 10:00 till 18:00

Visa alla öppettider

0

Erbjudanden

Provsmakning
Nespressos kaffeexperter bjuder på provsmakning av det nya limiterade gourmetkaffet SELECTION VINTAGE 2014. Gäller så långt lagret räcker.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, att erbjudandet kan förändras, samt att utvalda varor tar slut.
Med reservation för eventuella fel, att erbjudandet förändras samt att utvalda varor tar slut

ToppNyheter

Erbjudande hos Nespresso

Nespressos kaffeexperter bjuder på provsmakning av det nya limiterade gourmetkaffet SELECTION VINTAGE 2014. Gäller så långt lagret räcker.

Välkommen till Nespresso

Välkommen till en avslappnad och lyxig miljö där gourmetkaffe står i centrum. Nespresso erbjuder gourmetkaffe och espressomaskiner som tar cafékänslan rakt in i ditt kök. Maskinerna är funktionella och lättanvända med en tidlös design där varje detalj är genomtänkt för att ge dig den ultimata kaffeupplevelsen. Nespresso erbjuder förutom kaffemaskiner, även ett brett sortiment av 24 sorters kaffe av högsta kvalitet. Kaffet ryms i elegant designade kapslar som skyddar det malda kaffet från luft, för att det ska hålla sig längre och bevara den rika smaken. Välkommen in Nespresso i Täby Centrum och upptäck våra härliga kaffeblandningar och maskiner. Förutom kaffemaskiner kan du även köpa kapslar med kaffe, mjölk skummare, muggar, glas, mm.

Läs mer på www.naturkompaniet.com