Svenska Termoinstrument

Öppet idag Från 10:00 till 20:00

Visa alla öppettider

Välkommen till Svenska Termoinstrument

Svenska Termoinstrument är baserat i Täby Centrum kontorshuset 9 tr där det finns utställning och lager. Dem säljer olika typer av mätinstrument och mätsystem för temperatur, fukt, tryck, vind, luftflöde, meterologi. Fukt är orsaken till många problem i inomhusmiljö. Svenska Termoinstrument har lång erfarenhet av fuktmätningar i olika miljöer. Produktprogrammet består av fuktindikering i badrum och källare eller fuktmätning i krypgrund och vindar.

Svenska Termoinstrument säljer en enkel och praktisk fuktindikator för byggmateriel. Den är enkel att använda: lägg kulan mot materialet och läs av värdet. Skillnader i fukt visas tydligt på displayen. Indikatorn klarar alla vanligt förekommande material som våtrumstapet, kakel, puts, trä eller betong. Även mätning genom blandade material fungerar utmärkt. Instrumentet har min/max samt hold-funktion. Dessa funktioner gör det bl.a. möjligt att även mäta på "otillgängliga" platser som under ett badkar.

Om du inte bor i Stockholm så skickar Svenska Termoinstrument ditt paket med Posten Nord inom hela Sverige. Kontakta dem eller besök deras hemsida för mer information om produkterna och för att se hela sortimentet.