EVENT


 

Grand opening Thernlunds - 21 september

 

Grand opening Thernlunds 21 september


Varmt välkommen att ta del av höstens favoriter och passa på att rusta upp garderoben.

Kl. 08.00-10.00 - Frukostshopping för dig som är medlem i Täby Centrums kundklubb. 
Kl. 10.00 - Thernlunds öppnar!
Kl. 10.00-14.00 - Modeller visar höstens trender och looks från Thernlunds

Under hela helgen kommer alla kunder att få ta del av Thernlunds öppningserbjudande om 20% på valfri vara till ordinarie pris. Om du inte redan är medlem, så kan du enkelt bli medlem här.


Välkommen!

 Familjedagar -
22 septemberFamiljedagar den 22 septemberTäby Centrum bjuder in alla barn till en rolig och härlig dagsaktivitet. Den 22 september mellan kl.10-20 på Inomhustorget kommer vi att ha filmvisning där vi bjuder på popcorn. Det kommer även finnas möjlighet till ansiktsmålning och på plats är även en orkester för att höja stämningen.

Varmt välkommen till Täby Centrums barndagar!


Välkommen!

 Shoppingkväll 28 september kl. 20-22


Shoppingkväll 28 september kl. 20-22I samband med att Unexpected Fall Fashion startar den 28 september kickstartar vi med en shoppingkväll samma dag kl. 20-22.

Vi förlänger alltså öppettiderna med två timmar och bjuder på skön stämning med DJ på plats. För dig som medlem i vår kundklubb kommer vi även bjuda på bubbel, snittar och att dela ut vårt erbjudandehäfte med fina erbjudanden från våra hyresgäster i centrum.

Bli medlem idag.


Välkommen!


 

Unexpected Fall Fashion - 29 sep - 1 okt

Unexpected Fall Fashion i Täby Centrum 28 sep - 1 oktKom och inspireras av det senaste höstmodet!

Vi bjuder in till fullspäckade dagar med en stor dos inspiration, modevisning samt möten med Sveriges modeprofiler; Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta. Vi kommer också att erbjuda alla nya och befintliga Täby Centrums kundklubbsmedlemmar att ta del av höstens bästa erbjudanden från våra butiker. Bli medlem idag.


Evenenmangsprogram:


28 sep kl.20 - 22: Shoppingkväll för Täby C medlemmar
29 sep 10 - 20: Inspireras av höstens looks utvalda av Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta
30 sep kl. 12 och kl. 14: Modevisning, goodiebags och möten med Sveriges modeprofiler; Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta.

 

Välkommen!